Leveringen - Retourbeleid

Leveringen

Al onze apparaten zijn in ontvoering aan onze voorraad winkel. BRUSSEL   OF ARQUENNES

Vor kleine producten max 15KG en 70x70x70 verzending door BPOST in belgie . Voor grooter producten, bedankt ons te vragen 

Wij zullen u de beste prijs geven voor een levering !!!


Sommige van onze apparaten zijn in voorraad in onze opslagplaatsen; wat 1 of 2 dagen kan het noodzakelijk maken om tot de voorraad winkel te komen.

Bij de bestelling via de website, kunt u afhaling of levering selecteren. De kosten van leveringen zijn volgens de categorie van producten toegepast.

Bedankt om ons te raadplegen voor onze andere tarieven van leveringen.

 Garantie : Alle artikelen zijn gegarandeerd door de constructeur of de importateur, in geval van een storing onder garantie, en voor het geval dat de fabrikant of de importateur kan de reparatie bij de klant niet kan doen, het behoort tot de klant het product terugsturen aan de fabrikant of de importateur. Het vervoer is niet inbegrepen in de garantie.

 

Retourbeleid

 

Als u niet helemaal tevreden bent met de items die u heeft ontvangen, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst, op voorwaarde dat zij in hun oorspronkelijke staat en zijn niet gediend.

De artikelen moeten worden teruggestuurd op uw kosten naar de winkel De terugkeer verzoek wordt aangemeld via e-mail naar info@electrohouse.be en u kunt ons altijd bellen voor hulp : 0470/679051 voor dit doel.

Zorg ervoor dat de geretourneerde items behoren zijn ORIGINEL verpakt, zodat ze tijdens het transport niet beschadigd kunnen worden.

Zorg ervoor dat uw rendement is traceerbaar en verzekerd, omdat we niet verantwoordelijk voor artikelen beschadigd of verloren tijdens de terugkeer nemen.

 

Terugbetaling 

 

Zodra de aangifte, zult u een terugbetaling te ontvangen, op voorwaarde dat het product hadden we terug binnen 14 dagen na ontvangst, en op voorwaarde dat ze in hun oorspronkelijke staat en zijn niet gediend.

We zijn niet in staat terug te betalen of items uitwisselen die niet in hun originele staat.

 

Klantenarea

Log in of registreer jezelf.

Wachtwoord vergeten?

Electrohouse

 Dank u ons per Tel +32470/679051 of per mail te sturen voor u afhaling.  Info@electrohouse.be

HET EXACTE ADRES VOOR AFHALEN WORDT MEEGEDEELD WANNEER DE BESTELLING WORDT GEPLAATST

Tel: +32470 67 90 51

Top Producten

© 2009-2024 Electrohouse - All Rights Reserved. - Alle prijzen zijn inclusief 21% btw..